1
Očištěné, vykuchané a šupin zbavené ryby osolte zevnitř a zvenku. Do každé vložte 2 snítky tymiánu.
2
Česnek prolisujte, smíchejte se 4 lžícemi oleje a šťávou z citronu. Tím potřete ryby. Dejte do pekáčku vytřeného olejem a pečte 20 minut v troubě vyhřáté na 180 °C.
3
Cukety a lilek nakrájejte na plátky. Osolte, nechte 10 minut odpočinout, pak vysušte ubrouskem od přebytečné vody. Cuketu, lilek a cherry rajčátka promíchejte se lžící oleje a položte na rozpálený gril. Ze všech stran grilujte 5 minut.
4
Jogurt smíchejte s majonézou, čerstvým tymiánem, citronovou šťávou, prolisovaným česnekem, solí a pepřem. Podávejte se pstruhem a grilovanou zeleninou.
1
Očištěné, vykuchané a šupin zbavené ryby osolte zevnitř a zvenku. Do každé vložte 2 snítky tymiánu.
2
Česnek prolisujte, smíchejte se 4 lžícemi oleje a šťávou z citronu. Tím potřete ryby. Dejte do pekáčku vytřeného olejem a pečte 20 minut v troubě vyhřáté na 180 °C.
3
Cukety a lilek nakrájejte na plátky. Osolte, nechte 10 minut odpočinout, pak vysušte ubrouskem od přebytečné vody. Cuketu, lilek a cherry rajčátka promíchejte se lžící oleje a položte na rozpálený gril. Ze všech stran grilujte 5 minut.
4
Jogurt smíchejte s majonézou, čerstvým tymiánem, citronovou šťávou, prolisovaným česnekem, solí a pepřem. Podávejte se pstruhem a grilovanou zeleninou.