1
Máte rádi jemné maso pečené ryby? Pak vyzkoušejte náš recept na pečeného pstruha s citronem a koprovým dresinkem a salátkem.
2
Troubu předehřejte na 200 °C.
3
Důkladně omytý citron překrojte, polovinu nakrájejte na plátky a vyložte jimi břišní dutinu pstruha.
4
Přidejte větvičky kopru a rybu dejte do lehce olejem vymazaného pekáčku.
5
Na horní straně pstruha udělejte ostrým nožem 4 šikmé zářezy, osolte ho a zastříkněte olejem. Pečte 15 minut.
7
Jogurt smíchejte s nasekaným koprem, šťávou z druhé poloviny citronu, utřeným česnekem, solí a pepřem a dejte stranou.
8
Fazolky spařte horkou vodou a nechte je v ní 3–4 minuty stát.
9
Pak je sceďte, důkladně osušte a smíchejte s olejem a plátky ředkviček.
1
Máte rádi jemné maso pečené ryby? Pak vyzkoušejte náš recept na pečeného pstruha s citronem a koprovým dresinkem a salátkem.
2
Troubu předehřejte na 200 °C.
3
Důkladně omytý citron překrojte, polovinu nakrájejte na plátky a vyložte jimi břišní dutinu pstruha.
4
Přidejte větvičky kopru a rybu dejte do lehce olejem vymazaného pekáčku.
5
Na horní straně pstruha udělejte ostrým nožem 4 šikmé zářezy, osolte ho a zastříkněte olejem. Pečte 15 minut.
7
Jogurt smíchejte s nasekaným koprem, šťávou z druhé poloviny citronu, utřeným česnekem, solí a pepřem a dejte stranou.
8
Fazolky spařte horkou vodou a nechte je v ní 3–4 minuty stát.
9
Pak je sceďte, důkladně osušte a smíchejte s olejem a plátky ředkviček.