1
Očištěné brambory nakrájejte na větší kostičky. Dejte do mísy a promíchejte s olivovým olejem, solí a pepřem.
2
Pstruhy omyjte a nasolte zevnitř i zvenku. Do břišních dutin každé ryby vložte 1 plátek másla a 2 snítky čerstvého tymiánu.
3
Pstruhy dejte na pekáč. Pokapejte je šťávou z poloviny citronu a kolem nich rozprostřete zbytek másla a brambory. Pečte 25 minut v troubě vyhřáté na 180 °C.
4
Hotové ryby a brambory opepřete a posypte čerstvým tymiánem a petrželkou.
1
Očištěné brambory nakrájejte na větší kostičky. Dejte do mísy a promíchejte s olivovým olejem, solí a pepřem.
2
Pstruhy omyjte a nasolte zevnitř i zvenku. Do břišních dutin každé ryby vložte 1 plátek másla a 2 snítky čerstvého tymiánu.
3
Pstruhy dejte na pekáč. Pokapejte je šťávou z poloviny citronu a kolem nich rozprostřete zbytek másla a brambory. Pečte 25 minut v troubě vyhřáté na 180 °C.
4
Hotové ryby a brambory opepřete a posypte čerstvým tymiánem a petrželkou.