ReceptyPečený pstruh s čerstvými bylinkami a pečenými brambory
Pečený pstruh s čerstvými bylinkami a pečenými brambory
Velmi snadné
16-30 minut
0/5
Česká
Hlavní chod
Ingredience
Složení
2 porce
Máslo 30 g
Brambory 300 g
Olej olivový 1 plž
Sůl
Pepř
Pstruh celý 2 ks
Citron 1 ks
Petrželka čerstvá 1 hrs.
Tymián čerstvý 4 snít.
Máslo 30 g
Brambory 300 g
Olej olivový 1 plž
Sůl
Pepř
Pstruh celý 2 ks
Citron 1 ks
Petrželka čerstvá 1 hrs.
Tymián čerstvý 4 snít.
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!