Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyPečený pangasius ve vínové omáčce
Albert logoAlbert logo
  • Pečený pangasius ve vínové omáčce

Pečený pangasius ve vínové omáčce

Pečený pangasius ve vínové omáčce
Velmi snadné
31-45 minut
0/5
Asijská
Hlavní chod

Ingredience

Složení
4 porce
  • Pangas 4 ks
  • Sůl
  • Pepř
  • Mouka hladká 2 plž
  • Olej slunečnicový 2 plž
  • Máslo 30 g
  • Česnek 2 strouž.
  • Bílé víno 50 ml
  • Bujón zeleninový 1 ks
  • Olivy zelené 40 g
  • Olivy černé 40 g
  • Citron BIO 1 ks
  • Petržel hladkolistá 1 hrs.
  • Pangas 4 ks
  • Sůl
  • Pepř
  • Mouka hladká 2 plž
  • Olej slunečnicový 2 plž
  • Máslo 30 g
  • Česnek 2 strouž.
  • Bílé víno 50 ml
  • Bujón zeleninový 1 ks
  • Olivy zelené 40 g
  • Olivy černé 40 g
  • Citron BIO 1 ks
  • Petržel hladkolistá 1 hrs.
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.