1
Pro přípravu citrusové marinády budete potřebovat nastrouhanou kůru z citronu, pomerančů a 2 lžíce olivového oleje. Celou marinádu ochuťte solí a pepřem, dobře promíchejte a dejte stranou.
2
Troubu předehřejte na 220 °C.
3
Pomeranče, ze kterých jste použili kůru, nakrájejte na plátky, uložte je na mřížku v troubě a grilujte pár minut z obou stran.
4
Ryby omyjte a osušte papírovou utěrkou.
5
Plech vyložte pečicím papírem, na který dejte grilované pomeranče a na ně položte ryby. Po stranách mořské vlky nařízněte na přibližně 4 místech a potřete citrusovou marinádou. Dovnitř ryby vložte kolečka citronu. Pečte je asi 15–20 minut dozlatova.
6
Omytou a osušenou rukolu smíchejte s černými olivami a cherry rajčaty. Salát ochuťte 3 lžícemi olivového oleje a čerstvou pomerančovou šťávou a podávejte spolu s rybami.
1
Pro přípravu citrusové marinády budete potřebovat nastrouhanou kůru z citronu, pomerančů a 2 lžíce olivového oleje. Celou marinádu ochuťte solí a pepřem, dobře promíchejte a dejte stranou.
2
Troubu předehřejte na 220 °C.
3
Pomeranče, ze kterých jste použili kůru, nakrájejte na plátky, uložte je na mřížku v troubě a grilujte pár minut z obou stran.
4
Ryby omyjte a osušte papírovou utěrkou.
5
Plech vyložte pečicím papírem, na který dejte grilované pomeranče a na ně položte ryby. Po stranách mořské vlky nařízněte na přibližně 4 místech a potřete citrusovou marinádou. Dovnitř ryby vložte kolečka citronu. Pečte je asi 15–20 minut dozlatova.
6
Omytou a osušenou rukolu smíchejte s černými olivami a cherry rajčaty. Salát ochuťte 3 lžícemi olivového oleje a čerstvou pomerančovou šťávou a podávejte spolu s rybami.