1
Hrst petrželky a 2 snítky rozmarýnu nasekejte najemno, oloupaný stroužek česneku prolisujte. V misce promíchejte se lžičkou uzené papriky, špetkou chilli, lžičkou oregana a 3 lžícemi octa. Osolte a opepřete dle chuti.
2
Omytá 4 rajčata nakrájejte na kousky a omytou okurku na kolečka. Vsypte do misky. Přidejte 150 g scezených černých oliv a vše promíchejte s omáčkou chimichurri.
3
V rozpálené pánvi na másle opečte 10 minut z obou stran 800 g filetů. V případě potřeby přidejte další máslo. Poté osolte a opepřete.
4
Pečeného lososa podávejte s omáčkou a ochucenou zeleninou. Ozdobte plátky omytého citronu, snítkou čerstvé petrželky a tymiánu. S tímto lososem si dopřejete večeři s úctou k moři.
1
Hrst petrželky a 2 snítky rozmarýnu nasekejte najemno, oloupaný stroužek česneku prolisujte. V misce promíchejte se lžičkou uzené papriky, špetkou chilli, lžičkou oregana a 3 lžícemi octa. Osolte a opepřete dle chuti.
2
Omytá 4 rajčata nakrájejte na kousky a omytou okurku na kolečka. Vsypte do misky. Přidejte 150 g scezených černých oliv a vše promíchejte s omáčkou chimichurri.
3
V rozpálené pánvi na másle opečte 10 minut z obou stran 800 g filetů. V případě potřeby přidejte další máslo. Poté osolte a opepřete.
4
Pečeného lososa podávejte s omáčkou a ochucenou zeleninou. Ozdobte plátky omytého citronu, snítkou čerstvé petrželky a tymiánu. S tímto lososem si dopřejete večeři s úctou k moři.