1
Veškerou zeleninu nakrájíme a vložíme na dno pekáčku. Králíka naporcujeme, osolíme a opepříme z obou stran a položíme na zeleninu.
2
Vše zalijeme bílým vínem a trochou oleje. Přidáme kousek másla a snítky rozmarýnu.
3
Pekáček vložíme do trouby předehřáté na 160 stupňů a necháme péct hodinu až hodinu a půl.
4
Mezitím si připravíme přílohu: na pánvi necháme rozehřát olivový olej a orestujeme na něm houby portobello. Osolíme, přidáme kmín, majoránku, nasekanou petrželku a kousek másla. Restujeme asi 2 minuty.
5
Na talíř nandáme houby, maso, polijeme směsí pečené zeleniny a podáváme.
1
Veškerou zeleninu nakrájíme a vložíme na dno pekáčku. Králíka naporcujeme, osolíme a opepříme z obou stran a položíme na zeleninu.
2
Vše zalijeme bílým vínem a trochou oleje. Přidáme kousek másla a snítky rozmarýnu.
3
Pekáček vložíme do trouby předehřáté na 160 stupňů a necháme péct hodinu až hodinu a půl.
4
Mezitím si připravíme přílohu: na pánvi necháme rozehřát olivový olej a orestujeme na něm houby portobello. Osolíme, přidáme kmín, majoránku, nasekanou petrželku a kousek másla. Restujeme asi 2 minuty.
5
Na talíř nandáme houby, maso, polijeme směsí pečené zeleniny a podáváme.