1
Králíka ostrým nožem naporcujte. Červenou řepu oloupejte a nakrájejte na kostky.
2
V hrnci rozpalte olej a maso v něm zprudka osmažte ze všech stran. Vyjměte, vsypte najemno pokrájenou cibuli a restujte dozlatova. Přimíchejte řepu, rajčatové pyré, rozmělněný česnek, podlijte bílým vínem a vložte koření. Vraťte maso, osolte a opepřete. Přiklopte a pečte 1 hodinu v troubě rozehřáté na 160 °C.
3
Uvařte rýži podle návodu na obalu.
4
Maso odkryjte, podlijte vývarem a dopékejte dozlatova 20 minut na 180 °C. Po upečení vyjměte bylinky.
5
Podávejte s rýží, kouskem citronu a petrželkou.
1
Králíka ostrým nožem naporcujte. Červenou řepu oloupejte a nakrájejte na kostky.
2
V hrnci rozpalte olej a maso v něm zprudka osmažte ze všech stran. Vyjměte, vsypte najemno pokrájenou cibuli a restujte dozlatova. Přimíchejte řepu, rajčatové pyré, rozmělněný česnek, podlijte bílým vínem a vložte koření. Vraťte maso, osolte a opepřete. Přiklopte a pečte 1 hodinu v troubě rozehřáté na 160 °C.
3
Uvařte rýži podle návodu na obalu.
4
Maso odkryjte, podlijte vývarem a dopékejte dozlatova 20 minut na 180 °C. Po upečení vyjměte bylinky.
5
Podávejte s rýží, kouskem citronu a petrželkou.