ReceptyPečený králík na bílém víně se slaninou a hořčicí
Pečený králík na bílém víně se slaninou a hořčicí
Snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Bezlepkové
Velikonoce
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Slanina vcelku 100 g
Cibule šalotka 100 g
Tymián sušený 10 g
Králík celý 1 ks
Sůl
Hořčice hrubozrnná 80 g
Máslo 80 g
Bílé víno 260 ml
Tymián čerstvý 1 hrs.
Slanina vcelku 100 g
Cibule šalotka 100 g
Tymián sušený 10 g
Králík celý 1 ks
Sůl
Hořčice hrubozrnná 80 g
Máslo 80 g
Bílé víno 260 ml
Tymián čerstvý 1 hrs.
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!