ReceptyPečený králík na bílém víně se slaninou a hořčicí
Albert logoAlbert logo
  • Pečený králík na bílém víně se slaninou a hořčicí

Pečený králík na bílém víně se slaninou a hořčicí

Pečený králík na bílém víně se slaninou a hořčicí
Snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Bezlepkové
Velikonoce
Hlavní chod

Ingredience

Složení
4 porce
  • Slanina vcelku 100 g
  • Cibule šalotka 100 g
  • Tymián sušený 10 g
  • Králík celý 1 ks
  • Sůl
  • Hořčice hrubozrnná 80 g
  • Máslo 80 g
  • Bílé víno 260 ml
  • Tymián čerstvý 1 hrs.
  • Slanina vcelku 100 g
  • Cibule šalotka 100 g
  • Tymián sušený 10 g
  • Králík celý 1 ks
  • Sůl
  • Hořčice hrubozrnná 80 g
  • Máslo 80 g
  • Bílé víno 260 ml
  • Tymián čerstvý 1 hrs.
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.