Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyPečený hovězí krk na víně
Albert logoAlbert logo
  • Pečený hovězí krk na víně

Pečený hovězí krk na víně

Pečený hovězí krk na víně
Snadné
Více než 60 minut
0/5
Hlavní chod

Ingredience

Složení
4 porce
  • Hovězí žebro 800 g
  • Sůl
  • Pepř
  • Olej olivový
  • Mrkev 1 ks
  • Cibule 1 ks
  • Řapíkatý celer 1 řap.
  • Povidla švestková 3 plž
  • Rozmarýn čerstvý 1 snít.
  • Česnek 3 strouž.
  • Tymián čerstvý 8 snít.
  • Červené víno 100 ml
  • Hovězí žebro 800 g
  • Sůl
  • Pepř
  • Olej olivový
  • Mrkev 1 ks
  • Cibule 1 ks
  • Řapíkatý celer 1 řap.
  • Povidla švestková 3 plž
  • Rozmarýn čerstvý 1 snít.
  • Česnek 3 strouž.
  • Tymián čerstvý 8 snít.
  • Červené víno 100 ml
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.