1
Bůček omyjte, osušte a horní část (kůži, případně jen sádlo) nařízněte do mřížky. Osolte ze všech stran a okmínujte. V této fázi rovněž můžete posypat paprikou.
2
Cibuli oloupejte a nakrájejte na čtvrtky, česnek oloupejte a nakrájejte na tenká kolečka.
3
Do pekáče dejte bůček kůží dolů, trošku podlijte vodou, přidejte cibuli a česnek. Pečte při 160–180 °C hodinu a půl.
4
Po půlhodině bůček otočte kůží nahoru. Během pečení podlévejte.
5
Po upečení nechte maso zchladnout a pak jej nakrájejte. Podávejte s chlebem, vypečeným sádlem, kyselými okurkami a hořčicí či kečupem.
1
Bůček omyjte, osušte a horní část (kůži, případně jen sádlo) nařízněte do mřížky. Osolte ze všech stran a okmínujte. V této fázi rovněž můžete posypat paprikou.
2
Cibuli oloupejte a nakrájejte na čtvrtky, česnek oloupejte a nakrájejte na tenká kolečka.
3
Do pekáče dejte bůček kůží dolů, trošku podlijte vodou, přidejte cibuli a česnek. Pečte při 160–180 °C hodinu a půl.
4
Po půlhodině bůček otočte kůží nahoru. Během pečení podlévejte.
5
Po upečení nechte maso zchladnout a pak jej nakrájejte. Podávejte s chlebem, vypečeným sádlem, kyselými okurkami a hořčicí či kečupem.