ReceptyPečené vepřové plecko s česnekovou omáčkou a špenátem
Albert logoAlbert logo
  • Pečené vepřové plecko s česnekovou omáčkou a špenátem

Pečené vepřové plecko s česnekovou omáčkou a špenátem

Pečené vepřové plecko s česnekovou omáčkou a špenátem
Snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Hlavní chod

Ingredience

Složení
4 porce
  • Máslo
  • Vepřová plec 675 g
  • Slanina vcelku 250 g
  • Olej olivový 1 plž
  • Sůl
  • Pepř
  • Kmín celý
  • Špenát čerstvý 1 kg
  • Smetana na vaření 200 g
  • Česnek 5 strouž.
  • Pomerančová šťáva 120 ml
  • Hořčice dijonská 4 plž
  • Med 2 plž
  • Olej slunečnicový 2 plž
  • Máslo
  • Vepřová plec 675 g
  • Slanina vcelku 250 g
  • Olej olivový 1 plž
  • Sůl
  • Pepř
  • Kmín celý
  • Špenát čerstvý 1 kg
  • Smetana na vaření 200 g
  • Česnek 5 strouž.
  • Pomerančová šťáva 120 ml
  • Hořčice dijonská 4 plž
  • Med 2 plž
  • Olej slunečnicový 2 plž
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.