ReceptyPečené vepřové plecko s česnekovou omáčkou a špenátem
Pečené vepřové plecko s česnekovou omáčkou a špenátem
Snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Máslo
Vepřová plec 675 g
Slanina vcelku 250 g
Olej olivový 1 plž
Sůl
Pepř
Kmín celý
Špenát čerstvý 1 kg
Smetana na vaření 200 g
Česnek 5 strouž.
Pomerančová šťáva 120 ml
Hořčice dijonská 4 plž
Med 2 plž
Olej slunečnicový 2 plž
Máslo
Vepřová plec 675 g
Slanina vcelku 250 g
Olej olivový 1 plž
Sůl
Pepř
Kmín celý
Špenát čerstvý 1 kg
Smetana na vaření 200 g
Česnek 5 strouž.
Pomerančová šťáva 120 ml
Hořčice dijonská 4 plž
Med 2 plž
Olej slunečnicový 2 plž
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!