1
Troubu předehřejte na 180 °C.
2
Mrkev očistěte a rozkrájejte napůl. Celer oloupejte a pokrájejte na klínky. Ve velké míse smíchejte mrkev s celerem, na půlkolečka pokrájenou šalotkou, prolisovaným česnekem, 2 lžícemi citronové šťávy a 2 lžícemi olivového oleje. Osolte a opepřete.
3
V misce smíchejte lžičku tymiánu, rozmarýnu a papriky. Podle chuti přidejte pepř. Směs do kuřete vmasírujte a zakápněte olivovým olejem.
4
Kuře rozložte na plech a obložte kořeněnou zeleninou. Kousky pancetty rozložte na zeleninu a náhodně poklaďte klínky citronu. Pečte nezakryté 40 minut dozlatova. Před servírováním nechte maso 10 minut odpočinout.
5
TIP : obyčejně neobyčejná zelenina
6
Vitamin K - zdroj vitamínu K , který přispívá k normální srážlivosti krve
1
Troubu předehřejte na 180 °C.
2
Mrkev očistěte a rozkrájejte napůl. Celer oloupejte a pokrájejte na klínky. Ve velké míse smíchejte mrkev s celerem, na půlkolečka pokrájenou šalotkou, prolisovaným česnekem, 2 lžícemi citronové šťávy a 2 lžícemi olivového oleje. Osolte a opepřete.
3
V misce smíchejte lžičku tymiánu, rozmarýnu a papriky. Podle chuti přidejte pepř. Směs do kuřete vmasírujte a zakápněte olivovým olejem.
4
Kuře rozložte na plech a obložte kořeněnou zeleninou. Kousky pancetty rozložte na zeleninu a náhodně poklaďte klínky citronu. Pečte nezakryté 40 minut dozlatova. Před servírováním nechte maso 10 minut odpočinout.
5
TIP : obyčejně neobyčejná zelenina
6
Vitamin K - zdroj vitamínu K , který přispívá k normální srážlivosti krve