Začněte s nádivkou. Housku opražte nasucho v troubě dozlatova. Cibulku nechte zesklovatět na másle a přesuňte ji do mísy. Přidejte petrželku, žloutky a smetanu. Pak vmíchejte housky, osolte, opepřete a dochuťte muškátovým oříškem. Nakonec opatrně vmíchejte pevný sníh z bílků. Předehřejte troubu na 200 °C. Kuře osolte a vyplňte břišní dutinu nádivkou. Pečte dozlatova, přibližně hodinu. Pokud vám zbyla nádivka, udělejte z ní kouli a pečte s kuřetem.
1
Začněte s nádivkou. Housku opražte nasucho v troubě dozlatova. Cibulku nechte zesklovatět na másle a přesuňte ji do mísy. Přidejte petrželku, žloutky a smetanu. Pak vmíchejte housky, osolte, opepřete a dochuťte muškátovým oříškem. Nakonec opatrně vmíchejte pevný sníh z bílků. Předehřejte troubu na 200 °C. Kuře osolte a vyplňte břišní dutinu nádivkou. Pečte dozlatova, přibližně hodinu. Pokud vám zbyla nádivka, udělejte z ní kouli a pečte s kuřetem.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!