ReceptyPečené krůtí prso s cibulovorybízovým čatní a perníkem
Pečené krůtí prso s cibulovorybízovým čatní a perníkem
Snadné
Více než 60 minut
0/5
Vánoce
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Krůtí prsní řízky 350 g
Červené víno 200 ml
Med 2 plž
Skořice celá 1 ks
Badyán celý 1 ks
Máslo 30 g
Olej 57 ml
Cibule červená 1 ks
Džem rybízový 160 g
Sůl
Pepř
Směs na perník 133 g
Vejce 1 ks
Mléko 75 ml
Mouka hrubá 20 g
Majonéza lanýžová 50 ml
Rybíz červený 1 hrs.
Krůtí prsní řízky 350 g
Červené víno 200 ml
Med 2 plž
Skořice celá 1 ks
Badyán celý 1 ks
Máslo 30 g
Olej 57 ml
Cibule červená 1 ks
Džem rybízový 160 g
Sůl
Pepř
Směs na perník 133 g
Vejce 1 ks
Mléko 75 ml
Mouka hrubá 20 g
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!