Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyPečené krůtí prso s cibulovorybízovým čatní a perníkem
Albert logoAlbert logo
  • Pečené krůtí prso s cibulovorybízovým čatní a perníkem

Pečené krůtí prso s cibulovorybízovým čatní a perníkem

Pečené krůtí prso s cibulovorybízovým čatní a perníkem
Snadné
Více než 60 minut
0/5
Vánoce
Hlavní chod

Ingredience

Složení
4 porce
  • Krůtí prsní řízky 350 g
  • Červené víno 200 ml
  • Med 2 plž
  • Skořice celá 1 ks
  • Badyán celý 1 ks
  • Máslo 30 g
  • Olej 57 ml
  • Cibule červená 1 ks
  • Džem rybízový 160 g
  • Sůl
  • Pepř
  • Směs na perník 133 g
  • Vejce 1 ks
  • Mléko 75 ml
  • Mouka hrubá 20 g
  • Majonéza lanýžová 50 ml
  • Rybíz červený 1 hrs.
  • Krůtí prsní řízky 350 g
  • Červené víno 200 ml
  • Med 2 plž
  • Skořice celá 1 ks
  • Badyán celý 1 ks
  • Máslo 30 g
  • Olej 57 ml
  • Cibule červená 1 ks
  • Džem rybízový 160 g
  • Sůl
  • Pepř
  • Směs na perník 133 g
  • Vejce 1 ks
  • Mléko 75 ml
  • Mouka hrubá 20 g
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.