ReceptyPEČENÉ KLOBÁSKY V ŽUPANU s hořčičným dresinkem
PEČENÉ KLOBÁSKY V ŽUPANU s hořčičným dresinkem
Snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Svačina
Ingredience
Složení
1 porcí
Klobása selská 4 ks
Cukr krupicový 1/2 člž
Droždí čerstvé 10 g
Olej olivový 1 plž
Mouka hladká 220 g
Vejce 1 ks
Mák mletý 1 člž
Kmín celý 1 člž
Sezam 1 člž
Sůl 1 člž
Majonéza 180 g
Hořčice dijonská 3 plž
Hořčice hrubozrnná 2 plž
Citron 1/2 ks
Med 5 plž
Klobása selská 4 ks
Cukr krupicový 1/2 člž
Droždí čerstvé 10 g
Olej olivový 1 plž
Mouka hladká 220 g
Vejce 1 ks
Mák mletý 1 člž
Kmín celý 1 člž
Sezam 1 člž
Sůl 1 člž
Majonéza 180 g
Hořčice dijonská 3 plž
Hořčice hrubozrnná 2 plž
Citron 1/2 ks
Med 5 plž
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!