1
Omyjte 4 kapří filety, osušte je, pak osolte a opepřete.
2
V rendlíku na sporáku rozpusťte 100 g másla s 80 g medu. Promíchejte se lžící hrubozrnné hořčice, lžící worcesterské omáčky, 20 g lněných semínek, 20 g sezamových semínek a 20 g nahrubo nasekaných dýňových semínek.
3
Směsí potřete připravené filety a nechte 20 minut marinovat.
4
Přendejte do zapékací mísy a pečte 20 minut zakryté pokličkou nebo alobalem v troubě předehřáté na 180 °C. Poté sundejte pokličku, podlijte 100 ml vody a dopečte dozlatova. Servírujte s bramborovým salátem podle vašeho výběru.
1
Omyjte 4 kapří filety, osušte je, pak osolte a opepřete.
2
V rendlíku na sporáku rozpusťte 100 g másla s 80 g medu. Promíchejte se lžící hrubozrnné hořčice, lžící worcesterské omáčky, 20 g lněných semínek, 20 g sezamových semínek a 20 g nahrubo nasekaných dýňových semínek.
3
Směsí potřete připravené filety a nechte 20 minut marinovat.
4
Přendejte do zapékací mísy a pečte 20 minut zakryté pokličkou nebo alobalem v troubě předehřáté na 180 °C. Poté sundejte pokličku, podlijte 100 ml vody a dopečte dozlatova. Servírujte s bramborovým salátem podle vašeho výběru.