ReceptyPečené kachní stehno, červené zelí a bramborový knedlík
Pečené kachní stehno, červené zelí a bramborový knedlík
Náročné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Sváteční
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Cibule 2 ks
Kachní stehna 4 ks
Kmín celý 1 plž
Mouka hladká 30 g
Sůl
Olej slunečnicový 1 plž
Mouka hrubá 220 g
Brambory 500 g
Škrob 1 plž
Sádlo 2 plž
Vejce 1 ks
Zelí červené sterilované 2 ks
Cukr krupicový 2 plž
Kvasný ocet 2 plž
Kmín mletý 1 člž
Cibule 2 ks
Kachní stehna 4 ks
Kmín celý 1 plž
Mouka hladká 30 g
Sůl
Olej slunečnicový 1 plž
Mouka hrubá 220 g
Brambory 500 g
Škrob 1 plž
Sádlo 2 plž
Vejce 1 ks
Zelí červené sterilované 2 ks
Cukr krupicový 2 plž
Kvasný ocet 2 plž
Kmín mletý 1 člž
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!