Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyPečené filety ze pstruha s koprovými bramborami a hráškem
Albert logoAlbert logo
  • Pečené filety ze pstruha s koprovými bramborami a hráškem

Pečené filety ze pstruha s koprovými bramborami a hráškem

Pečené filety ze pstruha s koprovými bramborami a hráškem
Velmi snadné
16-30 minut
4/5
Bezlepkové
Hlavní chod

Ingredience

Složení
4 porce
  • Pstruh celý 2 ks
  • Brambory typu B 200 g
  • Ředkvičky 1 svaz.
  • Hrášek 100 g
  • Olej olivový 20 ml
  • Citron BIO 1 ks
  • Sůl
  • Kopr 1 hrs.
  • Pepř
  • Chilli mleté
  • Pstruh celý 2 ks
  • Brambory typu B 200 g
  • Ředkvičky 1 svaz.
  • Hrášek 100 g
  • Olej olivový 20 ml
  • Citron BIO 1 ks
  • Sůl
  • Kopr 1 hrs.
  • Pepř
  • Chilli mleté

Příprava

1
Pstruhy očistěte, podélně rozřízněte a připravte 4 filety.
2
Oloupané brambory nakrájejte na tenké plátky a dejte do mísy. Přidejte omyté, přepůlené ředkvičky a hrášek. Přelijte olejem, vsypte nastrouhanou kůru z dobře omytého citronu, osolte a opepřete. Nakonec přidejte špetku chilli, nasekaný kopr a vše promíchejte.
3
Připravte papiloty. Ustřihněte 4 pečicí papíry o rozměru 30 × 30 cm a složte je napůl. Dovnitř každého vložte 1⁄4 bramborové směsi.
4
Filety ze pstruha pokapejte citronovou šťávou, osolte a opepřete. Každý filet vložte do připravené papiloty s bramborami a konce složte tak, aby nevytékala šťáva při pečení. Můžete také svázat pečicím provázkem.
5
Papiloty přendejte na plech a pečte v troubě předehřáté na 180 °C 20 minut.
1
Pstruhy očistěte, podélně rozřízněte a připravte 4 filety.
2
Oloupané brambory nakrájejte na tenké plátky a dejte do mísy. Přidejte omyté, přepůlené ředkvičky a hrášek. Přelijte olejem, vsypte nastrouhanou kůru z dobře omytého citronu, osolte a opepřete. Nakonec přidejte špetku chilli, nasekaný kopr a vše promíchejte.
3
Připravte papiloty. Ustřihněte 4 pečicí papíry o rozměru 30 × 30 cm a složte je napůl. Dovnitř každého vložte 1⁄4 bramborové směsi.
4
Filety ze pstruha pokapejte citronovou šťávou, osolte a opepřete. Každý filet vložte do připravené papiloty s bramborami a konce složte tak, aby nevytékala šťáva při pečení. Můžete také svázat pečicím provázkem.
5
Papiloty přendejte na plech a pečte v troubě předehřáté na 180 °C 20 minut.

Hodnocení

Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě 3 dny

Od 13.11.2024 do 19.11.2024

Platný ještě 3 dny

Od 29.10.2024 do 19.11.2024

Platný ještě 45 dní

Od 13.11.2024 do 31.12.2024

Platný ještě 3 dny

Od 13.11.2024 do 19.11.2024

Platný ještě 3 dny

Od 29.10.2024 do 19.11.2024

Platný ještě 17 dní

Od 13.11.2024 do 03.12.2024

Platný ještě 45 dní

Od 13.11.2024 do 31.12.2024

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.