1
Pstruhy očistěte, podélně rozřízněte a připravte 4 filety.
2
Oloupané brambory nakrájejte na tenké plátky a dejte do mísy. Přidejte omyté, přepůlené ředkvičky a hrášek. Přelijte olejem, vsypte nastrouhanou kůru z dobře omytého citronu, osolte a opepřete. Nakonec přidejte špetku chilli, nasekaný kopr a vše promíchejte.
3
Připravte papiloty. Ustřihněte 4 pečicí papíry o rozměru 30 × 30 cm a složte je napůl. Dovnitř každého vložte 1⁄4 bramborové směsi.
4
Filety ze pstruha pokapejte citronovou šťávou, osolte a opepřete. Každý filet vložte do připravené papiloty s bramborami a konce složte tak, aby nevytékala šťáva při pečení. Můžete také svázat pečicím provázkem.
5
Papiloty přendejte na plech a pečte v troubě předehřáté na 180 °C 20 minut.
1
Pstruhy očistěte, podélně rozřízněte a připravte 4 filety.
2
Oloupané brambory nakrájejte na tenké plátky a dejte do mísy. Přidejte omyté, přepůlené ředkvičky a hrášek. Přelijte olejem, vsypte nastrouhanou kůru z dobře omytého citronu, osolte a opepřete. Nakonec přidejte špetku chilli, nasekaný kopr a vše promíchejte.
3
Připravte papiloty. Ustřihněte 4 pečicí papíry o rozměru 30 × 30 cm a složte je napůl. Dovnitř každého vložte 1⁄4 bramborové směsi.
4
Filety ze pstruha pokapejte citronovou šťávou, osolte a opepřete. Každý filet vložte do připravené papiloty s bramborami a konce složte tak, aby nevytékala šťáva při pečení. Můžete také svázat pečicím provázkem.
5
Papiloty přendejte na plech a pečte v troubě předehřáté na 180 °C 20 minut.