ReceptyPečené filety ze pstruha na celerovém pyré a čočce beluga
Pečené filety ze pstruha na celerovém pyré a čočce beluga
Snadné
Více než 60 minut
0/5
Recepty na každý den
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Olej olivový 20 ml
Celer 1 ks
Smetana ke šlehání 30%-33% 40 ml
Mrkev 80 g
Sůl
Čočka beluga 200 g
Řapíkatý celer 80 g
Cibule šalotka 1 ks
Pepř
Pstruh celý 2 ks
Mouka hladká 20 g
Citron 1 ks
Máslo 60 g
Olej olivový 20 ml
Celer 1 ks
Smetana ke šlehání 30%-33% 40 ml
Mrkev 80 g
Sůl
Čočka beluga 200 g
Řapíkatý celer 80 g
Cibule šalotka 1 ks
Pepř
Pstruh celý 2 ks
Mouka hladká 20 g
Citron 1 ks
Máslo 60 g
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!