1
Brambory propíchejte vidličkou, potřete rozpuštěným máslem, osolte a opepřete.
2
Pečte na rozpáleném roštu na nepřímém ohni přibližně 1 hodinu. Na závěrečných 15 minut přidejte plátky slaniny a jarní cibulky v celku.
3
Brambory rozpulte, posypte nakrájenou slaninou a nakrájenými jarními cibulkami. Ozdobte nasekanou pažitkou a podávejte se
1
Brambory propíchejte vidličkou, potřete rozpuštěným máslem, osolte a opepřete.
2
Pečte na rozpáleném roštu na nepřímém ohni přibližně 1 hodinu. Na závěrečných 15 minut přidejte plátky slaniny a jarní cibulky v celku.
3
Brambory rozpulte, posypte nakrájenou slaninou a nakrájenými jarními cibulkami. Ozdobte nasekanou pažitkou a podávejte se