1
Pečené brambory jsou u nás velmi oblíbené. Co takhle si k nim připravit domácí tatarskou omáčku?
2
Žloutky, olej, šťávu z citronu a hořčici dejte do nádoby z příslušenství tyčového mixéru.
3
Mixér ponořte až na dno, zapněte jej a pomalu s ním vyjíždějte nahoru. Trvá to jen pár sekund.
4
Tatarku podle chuti osolte a opepřete, vmíchejte nadrobno pokrájené okurky a cibuli.
5
Brambory posypte solí, pepřem, paprikou a tymiánem a zastříkněte olejem.
6
Pečte hodinu v troubě při 190 °C.
1
Pečené brambory jsou u nás velmi oblíbené. Co takhle si k nim připravit domácí tatarskou omáčku?
2
Žloutky, olej, šťávu z citronu a hořčici dejte do nádoby z příslušenství tyčového mixéru.
3
Mixér ponořte až na dno, zapněte jej a pomalu s ním vyjíždějte nahoru. Trvá to jen pár sekund.
4
Tatarku podle chuti osolte a opepřete, vmíchejte nadrobno pokrájené okurky a cibuli.
5
Brambory posypte solí, pepřem, paprikou a tymiánem a zastříkněte olejem.
6
Pečte hodinu v troubě při 190 °C.