Do každé litrové zavařovací sklenice nasypte ½ hrnku propláchnutého bulguru. Zeleninu nakrájejte na kousky a v míse smíchejte se solí, cukrem, pepřem, sekanými bylinkami, balsamikem a olejem, pak ji rozdělte na poloviny a přidejte k bulguru do sklenic.
2
Pečte 30 minut v předehřáté troubě na 180 °C. Bulgur se uvaří ve šťávě z pečené zeleniny.
1
Do každé litrové zavařovací sklenice nasypte ½ hrnku propláchnutého bulguru. Zeleninu nakrájejte na kousky a v míse smíchejte se solí, cukrem, pepřem, sekanými bylinkami, balsamikem a olejem, pak ji rozdělte na poloviny a přidejte k bulguru do sklenic.
2
Pečte 30 minut v předehřáté troubě na 180 °C. Bulgur se uvaří ve šťávě z pečené zeleniny.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!