ReceptyPečená vinná klobása se zelím
Albert logoAlbert logo
  • Pečená vinná klobása se zelím

Pečená vinná klobása se zelím

Zkuste si připravit tradiční český pokrm - pečená vinná klobása ze zelí. Je to velmi jednoduché.
Pečená vinná klobása se zelím
Snadné
46-60 minut
0/5
Česká
Hlavní chod

Ingredience

Složení
4 porce
  • Klobása vinná 600 g
  • Cibule 3 ks
  • Sádlo 3 plž
  • Zelí kysané 300 g
  • Cukr třtinový 1 plž
  • Vinný červený ocet 1 člž
  • Sůl
  • Česnek 4 strouž.
  • Pivo světlé 200 ml
  • Kmín celý
  • Bramborová kaše
  • Klobása vinná 600 g
  • Cibule 3 ks
  • Sádlo 3 plž
  • Zelí kysané 300 g
  • Cukr třtinový 1 plž
  • Vinný červený ocet 1 člž
  • Sůl
  • Česnek 4 strouž.
  • Pivo světlé 200 ml
  • Kmín celý
  • Bramborová kaše
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.