ReceptyPečená vepřová panenka s omáčkou z červeného vína
Pečená vepřová panenka s omáčkou z červeného vína
Snadné
31-45 minut
0/5
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Cibule šalotka 1 ks
Česnek 2 strouž.
Vývar hovězí 200 ml
Mouka hladká 2 plž
Červené víno 100 ml
Tymián čerstvý 4 snít.
Cukr třtinový 1 člž
Rozmarýn čerstvý 1 snít.
Vepřová panenská svíčková 1 kg
Mrkev 1 ks
Řapíkatý celer 1 řap.
Olej olivový 3 plž
Mix listových salátů 2 hrs.
Sůl
Pepř
Máslo 3 plž
Cibule šalotka 1 ks
Česnek 2 strouž.
Vývar hovězí 200 ml
Mouka hladká 2 plž
Červené víno 100 ml
Tymián čerstvý 4 snít.
Cukr třtinový 1 člž
Rozmarýn čerstvý 1 snít.
Vepřová panenská svíčková 1 kg
Mrkev 1 ks
Řapíkatý celer 1 řap.
Olej olivový 3 plž
Mix listových salátů 2 hrs.
Sůl
Pepř
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!