1
Předehřejte troubu na 180 °C. Vyložte plech o rozměrech zhruba 20 x 30 cm pečicím papírem.
2
V míse našlehejte vidličkou vejce a mléko, pak přidejte nakrájenou šunku, čedar a bylinky a nakonec osolte.
3
Vlijte směs na plech, posypte zbytkem čedaru a pečte 30 až 35 minut dozlatova. Po upečení nechte omeletu chvíli zchladnout, a poté ji nakrájejte na čtverce.
4
Housky podélně rozřízněte, na spodní díly vložte salát, na něj čtverec omelety a přiklopte vrchním dílem housky.
1
Předehřejte troubu na 180 °C. Vyložte plech o rozměrech zhruba 20 x 30 cm pečicím papírem.
2
V míse našlehejte vidličkou vejce a mléko, pak přidejte nakrájenou šunku, čedar a bylinky a nakonec osolte.
3
Vlijte směs na plech, posypte zbytkem čedaru a pečte 30 až 35 minut dozlatova. Po upečení nechte omeletu chvíli zchladnout, a poté ji nakrájejte na čtverce.
4
Housky podélně rozřízněte, na spodní díly vložte salát, na něj čtverec omelety a přiklopte vrchním dílem housky.