1
Oloupané, omyté brambory nakrájejte na kousky, brokolici očistěte, rozeberte na růžičky a uvařte v osolené vodě doměkka. Vodu slijte, přidejte 20 g másla, špetku muškátového oříšku, horké mléko, 1 lžičku hořčice a rozmixujte ponorným mixérem dohladka.
2
V misce vidličkou smíchejte strouhanku, zbytek hořčice, 80 g změklého másla, 1 lžičku citronové šťávy, křen, lístky tymiánu, ½ lžičky soli a špetku pepře.
3
Tresku osolte, opepřete a položte ji do pekáčku vymazaného zbytkem másla. Na filety naneste ve vrstvě cca 5 mm hořčičnokřenovou směs tak, aby vždy zakrývala celý filet. Nakonec ještě jemně dlaní přitiskněte. Pečte 15 minut v předehřáté troubě na 190 °C.
4
Posypte mikrobylinkami hrášku a podávejte na brokolicovobramborovém pyré.
1
Oloupané, omyté brambory nakrájejte na kousky, brokolici očistěte, rozeberte na růžičky a uvařte v osolené vodě doměkka. Vodu slijte, přidejte 20 g másla, špetku muškátového oříšku, horké mléko, 1 lžičku hořčice a rozmixujte ponorným mixérem dohladka.
2
V misce vidličkou smíchejte strouhanku, zbytek hořčice, 80 g změklého másla, 1 lžičku citronové šťávy, křen, lístky tymiánu, ½ lžičky soli a špetku pepře.
3
Tresku osolte, opepřete a položte ji do pekáčku vymazaného zbytkem másla. Na filety naneste ve vrstvě cca 5 mm hořčičnokřenovou směs tak, aby vždy zakrývala celý filet. Nakonec ještě jemně dlaní přitiskněte. Pečte 15 minut v předehřáté troubě na 190 °C.
4
Posypte mikrobylinkami hrášku a podávejte na brokolicovobramborovém pyré.