ReceptyPečená svatomartinská husa se zelím a knedlíkem
Pečená svatomartinská husa se zelím a knedlíkem
Na svatého Martina možná nepřijde první sníh, ale vypečená pečínka přiletí na stůl určitě. Nezapomeňte na tradici svatomartinské husy, která se předává z generace na generaci a navíc skvěle chutná.
Náročné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Sváteční
Hlavní chod
Ingredience
Složení
8 porcí
Husa celá 3,5 kg
Jablko 3 ks
Švestky 1 hrs.
Hruška 2 ks
Zelí červené sterilované 2 ks
Cukr třtinový 3 plž
Cibule šalotka 4,5 ks
Kmín celý
Červené víno 100 ml
Brambory 1 kg
Sůl
Vejce 1 ks
Krupice 50 g
Mouka hrubá 300 g
Máslo 2 plž
Husa celá 3,5 kg
Jablko 3 ks
Švestky 1 hrs.
Hruška 2 ks
Zelí červené sterilované 2 ks
Cukr třtinový 3 plž
Cibule šalotka 4,5 ks
Kmín celý
Červené víno 100 ml
Brambory 1 kg
Sůl
Vejce 1 ks
Krupice 50 g
Mouka hrubá 300 g
Máslo 2 plž
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!