1
Troubu předehřejte na 160 °C.
2
Na dresink smíchejte jablečný ocet, med a lžíci olivového oleje. Dochuťte solí a pepřem a dejte stranou.
3
Zbylý olej smíchejte s jemně nastrouhaným křenem a prolisovaným stroužkem česneku. Směsí potřete panenku. Osolte ji a opepřete.
4
Rozehřejte pánev a panenku na ní opečte ze všech stran dozlatova. Přesuňte na pekáč a pečte dalších 15 minut. Před krájením nechte panenku 10 minut odpočinout.
5
Oloupanou a na velmi tenké plátky nakrájenou řepu smíchejte s polníčkem, nadrobno pokrájenou pažitkou a dresinkem. Navrch salátu rozdrobte nivu a servírujte s panenkou.
6
TIP : vyzkoušejte neodolatelnou kombinaci řepy a modrého sýru
7
Železo - zdroj železa , přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání
1
Troubu předehřejte na 160 °C.
2
Na dresink smíchejte jablečný ocet, med a lžíci olivového oleje. Dochuťte solí a pepřem a dejte stranou.
3
Zbylý olej smíchejte s jemně nastrouhaným křenem a prolisovaným stroužkem česneku. Směsí potřete panenku. Osolte ji a opepřete.
4
Rozehřejte pánev a panenku na ní opečte ze všech stran dozlatova. Přesuňte na pekáč a pečte dalších 15 minut. Před krájením nechte panenku 10 minut odpočinout.
5
Oloupanou a na velmi tenké plátky nakrájenou řepu smíchejte s polníčkem, nadrobno pokrájenou pažitkou a dresinkem. Navrch salátu rozdrobte nivu a servírujte s panenkou.
6
TIP : vyzkoušejte neodolatelnou kombinaci řepy a modrého sýru
7
Železo - zdroj železa , přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání