1
V malé misce smíchejte oloupaný, rozmělněný česnek, petrželku, hořčici, olej, sůl a pepř.
2
Na očištěných prsních řízcích nařežte 3 zářezy. Poté je potřete ze všech stran připravenou bylinkovou směsí, včetně zářezů.
3
Z pórku odkrojte nejtmavší zelenou část, podélně jej rozkrojte, dobře promyjte a ještě jednou listy podélně rozkrojte.
4
V misce spolu prošlehejte metličkou obě smetany se solí, pepřem a muškátovým oříškem.
5
Zapékací mísu vymažte máslem, vložte do ní pórek, přelijte ho připravenou smetanovou směsí a vložte zbylé máslo. Nakonec do mísy klaďte kuřecí prsní řízky a pečte 20 minut v troubě předehřáté na 220 °C.
1
V malé misce smíchejte oloupaný, rozmělněný česnek, petrželku, hořčici, olej, sůl a pepř.
2
Na očištěných prsních řízcích nařežte 3 zářezy. Poté je potřete ze všech stran připravenou bylinkovou směsí, včetně zářezů.
3
Z pórku odkrojte nejtmavší zelenou část, podélně jej rozkrojte, dobře promyjte a ještě jednou listy podélně rozkrojte.
4
V misce spolu prošlehejte metličkou obě smetany se solí, pepřem a muškátovým oříškem.
5
Zapékací mísu vymažte máslem, vložte do ní pórek, přelijte ho připravenou smetanovou směsí a vložte zbylé máslo. Nakonec do mísy klaďte kuřecí prsní řízky a pečte 20 minut v troubě předehřáté na 220 °C.