1
Troubu předehřejte na 200 °C. V malé misce smíchejte balzamikový ocet a olivový olej. Ze 4 snítek rozmarýnu a 4 tymiánu odrhněte lístky, nasekejte je a spolu se steakovým kořením a česnekem přidejte do misky. Marinádou dobře potřete krůtí prsa ze všech stran, trochu si nechte stranou na dokončení.
2
Prsa obalte slaninou. Pokud jsou proužky slaniny kratší, připevněte je kuchyňským provázkem.
3
Prsa přesuňte do pekáčku, potřete je zbytkem marinády, posypte trochou koření a přihoďte zbylé bylinkové snítky. Pečte zhruba hodinu. Před porcováním nechte maso v pekáčku chvíli odpočinout.
1
Troubu předehřejte na 200 °C. V malé misce smíchejte balzamikový ocet a olivový olej. Ze 4 snítek rozmarýnu a 4 tymiánu odrhněte lístky, nasekejte je a spolu se steakovým kořením a česnekem přidejte do misky. Marinádou dobře potřete krůtí prsa ze všech stran, trochu si nechte stranou na dokončení.
2
Prsa obalte slaninou. Pokud jsou proužky slaniny kratší, připevněte je kuchyňským provázkem.
3
Prsa přesuňte do pekáčku, potřete je zbytkem marinády, posypte trochou koření a přihoďte zbylé bylinkové snítky. Pečte zhruba hodinu. Před porcováním nechte maso v pekáčku chvíli odpočinout.