Předehřejte troubu na 240 °C. Hlávky kapusty přepulte a řeznou stranou je položte na plech. Posypte je kmínem, zalijte vývarem, vínem, okolo dejte plátky másla, přidejte křen, osolte a opepřete a pečte 18–20 minut doměkka a dozlatova. Pak hlávky otočte, potřete výpekem a pečte dalších 18–20 minut. Chutná sama o sobě nebo s pečivem či jako příloha k masu.
1
Předehřejte troubu na 240 °C. Hlávky kapusty přepulte a řeznou stranou je položte na plech. Posypte je kmínem, zalijte vývarem, vínem, okolo dejte plátky másla, přidejte křen, osolte a opepřete a pečte 18–20 minut doměkka a dozlatova. Pak hlávky otočte, potřete výpekem a pečte dalších 18–20 minut. Chutná sama o sobě nebo s pečivem či jako příloha k masu.
Hodnocení
Nehodnoceno
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!