ReceptyPečená kachna s vůní hřebíčku a jablek s červeným zelím
Albert logoAlbert logo
  • Pečená kachna s vůní hřebíčku a jablek s červeným zelím

Pečená kachna s vůní hřebíčku a jablek s červeným zelím

Tradiční nedělní pečená kachna zavoní po celém domě a všem se sbíhají sliny. Klasika všech klasik napříč generacemi.
Pečená kachna s vůní hřebíčku a jablek s červeným zelím
Náročné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Hlavní chod

Ingredience

Složení
4 porce
  • Sůl
  • Kachna celá 1 ks
  • Jablko 1 ks
  • Kmín celý 4 plž
  • Hřebíček 6 ks
  • Med 2 plž
  • Voda 2 plž
  • Bobkový list 1 ks
  • Cibule 1 ks
  • Červené víno 30 ml
  • Cukr krupicový 4 plž
  • Zelí červené 1,5 kg
  • Vinný ocet 2 plž
  • Sůl
  • Kachna celá 1 ks
  • Jablko 1 ks
  • Kmín celý 4 plž
  • Hřebíček 6 ks
  • Med 2 plž
  • Voda 2 plž
  • Bobkový list 1 ks
  • Cibule 1 ks
  • Červené víno 30 ml
  • Cukr krupicový 4 plž
  • Zelí červené 1,5 kg
  • Vinný ocet 2 plž
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.