ReceptyPečená kachna s vůní hřebíčku a jablek s červeným zelím
Pečená kachna s vůní hřebíčku a jablek s červeným zelím
Tradiční nedělní pečená kachna zavoní po celém domě a všem se sbíhají sliny. Klasika všech klasik napříč generacemi.
Náročné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Sůl
Kachna celá 1 ks
Jablko 1 ks
Kmín celý 4 plž
Hřebíček 6 ks
Med 2 plž
Voda 2 plž
Bobkový list 1 ks
Cibule 1 ks
Červené víno 30 ml
Cukr krupicový 4 plž
Zelí červené 1,5 kg
Vinný ocet 2 plž
Sůl
Kachna celá 1 ks
Jablko 1 ks
Kmín celý 4 plž
Hřebíček 6 ks
Med 2 plž
Voda 2 plž
Bobkový list 1 ks
Cibule 1 ks
Červené víno 30 ml
Cukr krupicový 4 plž
Zelí červené 1,5 kg
Vinný ocet 2 plž
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!