Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyPečená jehněčí kýta na víně
Albert logoAlbert logo
  • Pečená jehněčí kýta na víně

Pečená jehněčí kýta na víně

Pečená jehněčí kýta na víně
Náročné
Více než 60 minut
0/5
Středomořská
Hlavní chod

Ingredience

Složení
1 porcí
  • Jehněčí kýta bez kosti 2 kg
  • Olej olivový 2 plž
  • Oregano čerstvé 3 snít.
  • Rozmarýn čerstvý 3 snít.
  • Česnek 3 strouž.
  • Rajčata krájená v plechovce 800 g
  • Červené víno 600 ml
  • Cukr krupicový 1 plž
  • Sůl
  • Pepř
  • Jehněčí kýta bez kosti 2 kg
  • Olej olivový 2 plž
  • Oregano čerstvé 3 snít.
  • Rozmarýn čerstvý 3 snít.
  • Česnek 3 strouž.
  • Rajčata krájená v plechovce 800 g
  • Červené víno 600 ml
  • Cukr krupicový 1 plž
  • Sůl
  • Pepř
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.