Před návštěvou se touto luxusní a zdravou pochoutkou zaručeně blýsknete. Vypadá i chutná jako od šéfkuchaře.
Velmi snadné
31-45 minut
3/5
Bezlepkové
Recepty na každý den
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Celer 2 ks
Sůl
Olej olivový 2 plž
Pepř
Cibule červená 2 ks
Baby špenát 2 hrs.
Sušená rajčata 10 ks
Gorgonzola 250 g
Celer 2 ks
Sůl
Olej olivový 2 plž
Pepř
Cibule červená 2 ks
Baby špenát 2 hrs.
Sušená rajčata 10 ks
Gorgonzola 250 g
Příprava
1
Troubu předehřejte na 170 °C. Celer důkladně očistěte kartáčkem a nakrájejte na 1 cm silná kolečka. Vyskládejte je na plech vyložený pečicím papírem, zakápněte olivovým olejem, osolte a opepřete. Dejte péct na 15 minut.
2
Cibuli nakrájejte na tenká kolečka. Po 10 minutách vyjměte plech z trouby a na celery rozdělte špenátové listy, cibuli, sušená rajčata, vraťte do trouby a pečte ještě dalších 10 minut. Nakonec přidejte sýr a pečte ještě pár minut, než se rozteče.
1
Troubu předehřejte na 170 °C. Celer důkladně očistěte kartáčkem a nakrájejte na 1 cm silná kolečka. Vyskládejte je na plech vyložený pečicím papírem, zakápněte olivovým olejem, osolte a opepřete. Dejte péct na 15 minut.
2
Cibuli nakrájejte na tenká kolečka. Po 10 minutách vyjměte plech z trouby a na celery rozdělte špenátové listy, cibuli, sušená rajčata, vraťte do trouby a pečte ještě dalších 10 minut. Nakonec přidejte sýr a pečte ještě pár minut, než se rozteče.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!