Vyzkoušejte náš recept na patizon v panko strouhance. Tento křupavý a chutný pokrm je ideální jako hlavní chod nebo příloha. Podávejte s vychlazeným bramborovým salátem pro dokonalý zážitek.
Velmi snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Vegetariánské
Podzim
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Brambory nové 1 kg
Sůl
Olej olivový 20 ml
Citron 1 ks
Hořčice hrubozrnná 4 plž
Kapary 1 plž
Cibulka jarní 2 ks
Pepř
Cibule červená 1 ks
Ředkvičky 10 ks
Patizon 1 ks
Vejce 3 ks
Mouka hladká 100 g
Panko strouhanka 200 g
Sezam černý 30 g
Olej slunečnicový 500 ml
Kopr čerstvý 1 snít.
Brambory nové 1 kg
Sůl
Olej olivový 20 ml
Citron 1 ks
Hořčice hrubozrnná 4 plž
Kapary 1 plž
Cibulka jarní 2 ks
Pepř
Cibule červená 1 ks
Ředkvičky 10 ks
Patizon 1 ks
Vejce 3 ks
Mouka hladká 100 g
Panko strouhanka 200 g
Sezam černý 30 g
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!