1
V hrnci rozehřejte olivový olej a dozlatova na něm orestujte cibuli nakrájenou na kostičky a na plátky nakrájený oloupaný zázvor.
2
Přidejte oloupaný a na kousky nakrájený pastinák, dýni a oloupaná jablka bez jádřince. Orestujte. Poté přidejte vodu a bujón, vařte 30 minut.
3
Přidejte podle chuti sůl, pepř, vinný ocet a lístky tymiánu, rozmixujte tyčovým mixérem.
4
Podávejte se lžící crème fraîche a snítkou tymiánu, posypané lískovými ořechy a opraženými dýňovými semínky.
1
V hrnci rozehřejte olivový olej a dozlatova na něm orestujte cibuli nakrájenou na kostičky a na plátky nakrájený oloupaný zázvor.
2
Přidejte oloupaný a na kousky nakrájený pastinák, dýni a oloupaná jablka bez jádřince. Orestujte. Poté přidejte vodu a bujón, vařte 30 minut.
3
Přidejte podle chuti sůl, pepř, vinný ocet a lístky tymiánu, rozmixujte tyčovým mixérem.
4
Podávejte se lžící crème fraîche a snítkou tymiánu, posypané lískovými ořechy a opraženými dýňovými semínky.