ReceptyPaštika z kuřecích jater s brusinkovým želé
Paštika z kuřecích jater s brusinkovým želé
Snadné
Více než 60 minut
0/5
Vánoce
Předkrm
Ingredience
Složení
1 porcí
Máslo přepuštěné ghí 50 ml
Máslo 90 g
Kuřecí játra 450 g
Slanina plátková 2 plát.
Česnek 1 strouž.
Cibule šalotka 4 ks
Jablko 1 ks
Šalvěj čerstvá 1 svaz.
Tymián čerstvý 1 svaz.
Bourbon 60 ml
Sůl 1 člž
Brusinky 180 g
Pepř
Skořice celá 1 ks
Citronová šťáva 1 člž
Sirup brusinkový 200 ml
Med 1 plž
Želatina prášková 1 plž
Máslo přepuštěné ghí 50 ml
Máslo 90 g
Kuřecí játra 450 g
Slanina plátková 2 plát.
Česnek 1 strouž.
Cibule šalotka 4 ks
Jablko 1 ks
Šalvěj čerstvá 1 svaz.
Tymián čerstvý 1 svaz.
Bourbon 60 ml
Sůl 1 člž
Brusinky 180 g
Pepř
Skořice celá 1 ks
Citronová šťáva 1 člž
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!