Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
0
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyParty pizza na květákovém základu
Albert logoAlbert logo
  • Party pizza na květákovém základu

Party pizza na květákovém základu

Květáková pizza není tak pevná jako klasická. Korpus pečte déle, aby byla pizza krásně křupavá.
Party pizza na květákovém základu
Snadné
Více než 60 minut
2/5
Italská
Párty
Hlavní chod

Ingredience

Složení
1 porcí
  • Oregano sušené 2,5 člž
  • Sůl 1 člž
  • Květák 1 ks
  • Česnek 1 strouž.
  • Vejce 1 ks
  • Parmazán 40 g
  • Rajský protlak 125 g
  • Olej olivový 1,5 plž
  • Mozzarella 250 g
  • Anglická slanina 80 g
  • Kukuřice sterilovaná 80 g
  • Olivy zelené 80 g
  • Pepř
  • Rajčata cherry 200 g
  • Bazalka čerstvá
  • Oregano sušené 2,5 člž
  • Sůl 1 člž
  • Květák 1 ks
  • Česnek 1 strouž.
  • Vejce 1 ks
  • Parmazán 40 g
  • Rajský protlak 125 g
  • Olej olivový 1,5 plž
  • Mozzarella 250 g
  • Anglická slanina 80 g
  • Kukuřice sterilovaná 80 g
  • Olivy zelené 80 g
  • Pepř
  • Rajčata cherry 200 g
  • Bazalka čerstvá

Příprava

1
Květák rozeberte na růžičky a spařte v horké vodě. Nechte vychladnout. Rukama vyždímejte, přemístěte do mixéru a rozmixujte se všemi surovinami na těsto. Z těsta vytvarujte placku vysokou zhruba 1 cm a dejte na plech vyložený pečicím papírem. Pečte 20 minut při 180 °C. Rajčatový protlak smíchejte s olivovým olejem, oreganem, pepřem a solí. Natřete na předpečený korpus, přidejte nakrájenou mozzarellu, slaninu, cherry rajčata, olivy, kukuřici a pečte dalších 10 minut při 180 °C. Ozdobte bazalkou.
1
Květák rozeberte na růžičky a spařte v horké vodě. Nechte vychladnout. Rukama vyždímejte, přemístěte do mixéru a rozmixujte se všemi surovinami na těsto. Z těsta vytvarujte placku vysokou zhruba 1 cm a dejte na plech vyložený pečicím papírem. Pečte 20 minut při 180 °C. Rajčatový protlak smíchejte s olivovým olejem, oreganem, pepřem a solí. Natřete na předpečený korpus, přidejte nakrájenou mozzarellu, slaninu, cherry rajčata, olivy, kukuřici a pečte dalších 10 minut při 180 °C. Ozdobte bazalkou.

Hodnocení

Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě 7 dní

Od 10.07.2024 do 16.07.2024

Platný ještě 7 dní

Od 03.07.2024 do 16.07.2024

Platný ještě 7 dní

Od 10.07.2024 do 16.07.2024

Platný ještě 7 dní

Od 03.07.2024 do 16.07.2024

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.