Tento tradiční italský vánoční recept pochází ze středověkého městečka Siena v Toskánsku. Proto je v něm kandovaná kůra.
Snadné
Více než 60 minut
0/5
Italská
Vánoce
Dezert
Ingredience
Složení
30 porcí
Olej slunečnicový 1 plž
Kakao holandské 40 g
Ořechy celé mix 325 g
Citronová kůra 200 g
Mouka hladká 110 g
Zázvor mletý 2 člž
Skořice mletá 1 plž
Pepř 1,5 člž
Muškátový oříšek
Chilli mleté 1/2 člž
Med 210 g
Čokoláda hořká 85 g
Cukr třtinový 200 g
Cukr moučkový 40 g
Olej slunečnicový 1 plž
Kakao holandské 40 g
Ořechy celé mix 325 g
Citronová kůra 200 g
Mouka hladká 110 g
Zázvor mletý 2 člž
Skořice mletá 1 plž
Pepř 1,5 člž
Muškátový oříšek
Chilli mleté 1/2 člž
Med 210 g
Čokoláda hořká 85 g
Cukr třtinový 200 g
Cukr moučkový 40 g
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!