1
Panenku nakrájejte na špalíčky, osolte a opepřete. Opékejte v pánvi na rozpáleném oleji z obou stran dozlatova. Dejte stranou.
2
V téže pánvi rozehřejte máslo. Přidejte jemně pokrájenou šalotku, prolisovaný česnek a chvíli opékejte. Seškrábněte připeklé kousky ze dna pánve a přidejte pokrájená sušená rajčata.
3
Přilijte vývar a chvíli povařte. Snižte teplotu a přidejte smetanu. Nechte probublávat 8 minut. Postupně vmíchejte jemně nastrouhaný parmazán a nakonec špenát. Panenku vložte zpět do pánve a vmíchejte pokrájenou petrželku.
4
Servírujte s gnocchi uvařenými podle návodu.
1
Panenku nakrájejte na špalíčky, osolte a opepřete. Opékejte v pánvi na rozpáleném oleji z obou stran dozlatova. Dejte stranou.
2
V téže pánvi rozehřejte máslo. Přidejte jemně pokrájenou šalotku, prolisovaný česnek a chvíli opékejte. Seškrábněte připeklé kousky ze dna pánve a přidejte pokrájená sušená rajčata.
3
Přilijte vývar a chvíli povařte. Snižte teplotu a přidejte smetanu. Nechte probublávat 8 minut. Postupně vmíchejte jemně nastrouhaný parmazán a nakonec špenát. Panenku vložte zpět do pánve a vmíchejte pokrájenou petrželku.
4
Servírujte s gnocchi uvařenými podle návodu.