1
Omytou a očištěnou mrkev podélně rozpulte a pokrájejte na tenká šikmá půlkolečka.
2
Na nepřilnavé pánvi rozehřejte 4 lžíce oleje. Papírovou utěrkou osušte panenku, osolte ji a opepřete. Opečte ji ze všech stran dozlatova. Přesuňte ji do pekáčku a pečte v troubě předehřáté na 160 °C 12 minut.
3
Pánev, kde se opékala panenka, vytřete papírovou utěrkou a rozehřejte na ní zbylý olej. Přidejte mrkev a restujte ji 3 minuty. Přidejte zelené fazolky, prolisované stroužky česneku, sůl a pepř. Přikryjte a za občasného promíchání duste 7 minut.
4
V malém rendlíku pomalu rozehřejte smetanu, jakmile začne bublat, dejte stranou a rozmíchejte v ní pecorino a bazalkové pesto. Servírujte s masem pokrájeným na tenké plátky a zeleninou.
1
Omytou a očištěnou mrkev podélně rozpulte a pokrájejte na tenká šikmá půlkolečka.
2
Na nepřilnavé pánvi rozehřejte 4 lžíce oleje. Papírovou utěrkou osušte panenku, osolte ji a opepřete. Opečte ji ze všech stran dozlatova. Přesuňte ji do pekáčku a pečte v troubě předehřáté na 160 °C 12 minut.
3
Pánev, kde se opékala panenka, vytřete papírovou utěrkou a rozehřejte na ní zbylý olej. Přidejte mrkev a restujte ji 3 minuty. Přidejte zelené fazolky, prolisované stroužky česneku, sůl a pepř. Přikryjte a za občasného promíchání duste 7 minut.
4
V malém rendlíku pomalu rozehřejte smetanu, jakmile začne bublat, dejte stranou a rozmíchejte v ní pecorino a bazalkové pesto. Servírujte s masem pokrájeným na tenké plátky a zeleninou.