1
Do vepřové panenky vmasírujte sůl, pepř a sušený rozmarýn. Pečte odkryté na 180 °C 30 minut.
2
Nechte povolit mražené maliny a odtékající šťávu zachyťte, ⅓ malin dejte stranou. Zbytek malin rozmělněte lžící v sítu. Zachyťte odtékající šťávu a semínka odstraňte.
3
Ve velkém hrnci smíchejte cukr, škrob, zázvor, muškátový oříšek a sůl. Vmíchejte ocet, malinovou šťávu a zbývající maliny. Přiveďte k varu a za stálého míchání vařte 2 minuty. Odstraňte z tepla a vmíchejte lžíci citronové šťávy a máslo.
4
Oloupané brambory rozkrájejte na čtvrtiny a povařte v osolené vodě téměř do změknutí. Sceďte.
5
Dejte na plech, zakápněte olejem a pečte na 180 °C 30 minut. Zbylý olej smíchejte s octem, prolisovaným česnekem a nadrobno pokrájeným rozmarýnem. Upečené brambory rozšťouchejte a zalijte ochuceným olejem. Vraťte do trouby na dalších 30 minut.
6
TIP: : nevšední kombinace panenky a malin Vás ohromí
7
Vitamin C – zdroj vitamínu C, který přispívá k normální funkci imunitního systému
1
Do vepřové panenky vmasírujte sůl, pepř a sušený rozmarýn. Pečte odkryté na 180 °C 30 minut.
2
Nechte povolit mražené maliny a odtékající šťávu zachyťte, ⅓ malin dejte stranou. Zbytek malin rozmělněte lžící v sítu. Zachyťte odtékající šťávu a semínka odstraňte.
3
Ve velkém hrnci smíchejte cukr, škrob, zázvor, muškátový oříšek a sůl. Vmíchejte ocet, malinovou šťávu a zbývající maliny. Přiveďte k varu a za stálého míchání vařte 2 minuty. Odstraňte z tepla a vmíchejte lžíci citronové šťávy a máslo.
4
Oloupané brambory rozkrájejte na čtvrtiny a povařte v osolené vodě téměř do změknutí. Sceďte.
5
Dejte na plech, zakápněte olejem a pečte na 180 °C 30 minut. Zbylý olej smíchejte s octem, prolisovaným česnekem a nadrobno pokrájeným rozmarýnem. Upečené brambory rozšťouchejte a zalijte ochuceným olejem. Vraťte do trouby na dalších 30 minut.
6
TIP: : nevšední kombinace panenky a malin Vás ohromí
7
Vitamin C – zdroj vitamínu C, který přispívá k normální funkci imunitního systému