1
V míse smíchejte prvních pět surovin, tekutiny dejte 600 ml a nechte vzniklé těstíčko odpočinout – minimálně hodinu, klidně ovšem i přes noc. Poté těstíčko buď hned použijte, nebo nařeďte zbylou tekutinou.
2
Udělejte palačinky: pánev potřete vždy malým množstvím oleje, naběračkou odeberte část těsta, krouživým pohybem jej rozlijte po celé ploše pánve a z obou stran osmažte.
3
Tvaroh smíchejte v míse se špenátem, většinou nasekané cibulky, mátou a piniemi. Podle chuti osolte a opepřete.
4
Na každou palačinku dejte trochu zakysané smetany, část ochuceného tvarohu, posypte zbytkem jarní cibulky a opraženými piniemi
1
V míse smíchejte prvních pět surovin, tekutiny dejte 600 ml a nechte vzniklé těstíčko odpočinout – minimálně hodinu, klidně ovšem i přes noc. Poté těstíčko buď hned použijte, nebo nařeďte zbylou tekutinou.
2
Udělejte palačinky: pánev potřete vždy malým množstvím oleje, naběračkou odeberte část těsta, krouživým pohybem jej rozlijte po celé ploše pánve a z obou stran osmažte.
3
Tvaroh smíchejte v míse se špenátem, většinou nasekané cibulky, mátou a piniemi. Podle chuti osolte a opepřete.
4
Na každou palačinku dejte trochu zakysané smetany, část ochuceného tvarohu, posypte zbytkem jarní cibulky a opraženými piniemi