1
Nejprve připravte zálivku. Do rendlíku dejte chilli vločky, očištěné a nakrájené stroužky česneku, vodu, ocet, rybí omáčku a cukr. Přiveďte k varu a odstavte.
2
Seitan zprudka orestujte na rozehřáté pánvi a dejte stranou. Očištěnou mrkev nakrájejte na tenké nudličky. Hrášek propláchněte vroucí vodou a dejte stranou. Ředkvičky a jarní cibulku očistěte a nakrájejte na plátky. Rýžové nudle ponořte do osolené vroucí vody a 2 minuty povařte. Přeceďte a vložte do misek.
3
Pak choi rozkrojte na čtvrtiny, zprudka orestujte na rozpálené pánvi 2 minuty z každé strany a pak podlijte omáčkou teriyaki. Sundejte z plotny a pokapejte citronovou šťávou.
4
Misky s rýžovými nudlemi postupně naplňte připraveným seitanem, mrkví, hráškem, ředkvičkami a cibulkou. Nahoru dejte polovinu pak choi a vše zalijte připravenou omáčkou.
1
Nejprve připravte zálivku. Do rendlíku dejte chilli vločky, očištěné a nakrájené stroužky česneku, vodu, ocet, rybí omáčku a cukr. Přiveďte k varu a odstavte.
2
Seitan zprudka orestujte na rozehřáté pánvi a dejte stranou. Očištěnou mrkev nakrájejte na tenké nudličky. Hrášek propláchněte vroucí vodou a dejte stranou. Ředkvičky a jarní cibulku očistěte a nakrájejte na plátky. Rýžové nudle ponořte do osolené vroucí vody a 2 minuty povařte. Přeceďte a vložte do misek.
3
Pak choi rozkrojte na čtvrtiny, zprudka orestujte na rozpálené pánvi 2 minuty z každé strany a pak podlijte omáčkou teriyaki. Sundejte z plotny a pokapejte citronovou šťávou.
4
Misky s rýžovými nudlemi postupně naplňte připraveným seitanem, mrkví, hráškem, ředkvičkami a cibulkou. Nahoru dejte polovinu pak choi a vše zalijte připravenou omáčkou.