1
Pokud jste naši ovesnou kaši ještě nezkusili, vyzkoušejte. Vaše ratolesti si ji zamilují.
2
Nejprve si připravte medová jablka.
3
Velkou pánev s nepřilnavým povrchem rozpalte na maximum, a pak na ní minutu z každé strany opečte plátky jablek.
4
Přidejte med a opékejte další minutu až 2, dokud jablka nezezlátnou a nezkaramelizují.
5
Ovesné vločky, mléko, 250 ml vody a vanilkový lusk dejte do hrnce a na co nejnižším plameni zahřívejte, přiveďte k varu a za občasného míchání vařte asi 8 minut, až směs zhoustne.
6
Rozdělte do talířů nebo misek, zalijte dalším mlékem, zasypte cukrem, přidejte javorový sirup a medová jablka.
1
Pokud jste naši ovesnou kaši ještě nezkusili, vyzkoušejte. Vaše ratolesti si ji zamilují.
2
Nejprve si připravte medová jablka.
3
Velkou pánev s nepřilnavým povrchem rozpalte na maximum, a pak na ní minutu z každé strany opečte plátky jablek.
4
Přidejte med a opékejte další minutu až 2, dokud jablka nezezlátnou a nezkaramelizují.
5
Ovesné vločky, mléko, 250 ml vody a vanilkový lusk dejte do hrnce a na co nejnižším plameni zahřívejte, přiveďte k varu a za občasného míchání vařte asi 8 minut, až směs zhoustne.
6
Rozdělte do talířů nebo misek, zalijte dalším mlékem, zasypte cukrem, přidejte javorový sirup a medová jablka.