1
Z 500 g mouky, 100 g cukru, 235 g másla, žloutku, soli a kakaa udělejte těsto. Zabalte jej a nechte do druhého dne odpočinout.
2
Ořechové formičky vymažte olejem a plňte velmi slabou vrstvou těsta. Pečte 7–10 minut v troubě vyhřáté na 165 °C. Ještě teplé ořechy vyklopte.
3
Zchladlé je pak po dvou slepujte krémem umíchaným ze 150 g másla, 150 g cukru, 150 g mletých vlašských ořechů a jednoho žloutku. Nechte týden rozležet.
1
Z 500 g mouky, 100 g cukru, 235 g másla, žloutku, soli a kakaa udělejte těsto. Zabalte jej a nechte do druhého dne odpočinout.
2
Ořechové formičky vymažte olejem a plňte velmi slabou vrstvou těsta. Pečte 7–10 minut v troubě vyhřáté na 165 °C. Ještě teplé ořechy vyklopte.
3
Zchladlé je pak po dvou slepujte krémem umíchaným ze 150 g másla, 150 g cukru, 150 g mletých vlašských ořechů a jednoho žloutku. Nechte týden rozležet.