1
Oddělte bílky od žloutků. Žampiony očistěte a nakrájejte na plátky, omyté pak choi pokrájejte nahrubo.
2
Budete připravovat 2 omelety, proto ze všech surovin použijte poloviční množství a poté postup zopakujte.
3
Do nepřilnavé pánve rozehřáté na střední plamen vlijte olej. Vsypte žampiony a restujte 3 minuty. Vmíchejte pak choi a osolte.
4
Bílky prošlehejte v misce. Do pánve k zelenině vlijte 1/2 množství a zasypte lžící parmazánu. Po 3 minutách omeletu vyjměte a posypte další lžící parmazánu.
1
Oddělte bílky od žloutků. Žampiony očistěte a nakrájejte na plátky, omyté pak choi pokrájejte nahrubo.
2
Budete připravovat 2 omelety, proto ze všech surovin použijte poloviční množství a poté postup zopakujte.
3
Do nepřilnavé pánve rozehřáté na střední plamen vlijte olej. Vsypte žampiony a restujte 3 minuty. Vmíchejte pak choi a osolte.
4
Bílky prošlehejte v misce. Do pánve k zelenině vlijte 1/2 množství a zasypte lžící parmazánu. Po 3 minutách omeletu vyjměte a posypte další lžící parmazánu.