Na másle zpěňte nasekaný česnek, přidejte propláchnutou čočku, bobkové listy, zeleninový vývar, osolte a opepřete. Přiveďte k varu a vařte za občasného míchání dvacet minut. Vyjměte bobkové listy a vše rozmixujte na hladkou omáčku. Udržujte ji teplou. Pappardelle uvařte ve vroucí osolené vodě podle návodu na obalu tak, aby byly al dente neboli na skus. Sceďte je a promíchejte s omáčkou, posypte parmazánem a petrželkou.
1
Na másle zpěňte nasekaný česnek, přidejte propláchnutou čočku, bobkové listy, zeleninový vývar, osolte a opepřete. Přiveďte k varu a vařte za občasného míchání dvacet minut. Vyjměte bobkové listy a vše rozmixujte na hladkou omáčku. Udržujte ji teplou. Pappardelle uvařte ve vroucí osolené vodě podle návodu na obalu tak, aby byly al dente neboli na skus. Sceďte je a promíchejte s omáčkou, posypte parmazánem a petrželkou.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!