Nejprve udělejte dresink z podmáslí: všechny potřebné ingredience smíchejte v míse. Dejte stranou. Vinný ocet vlijte do rendlíku, vsypte cukr a míchejte, dokud se cukr nerozpustí. Přidejte kolečka cibule a nechte je 10 minut zkřehnout. Vyjměte a osušte. Okurky omyjte a pokrájejte – některé na tenká kolečka, jiné na půlkolečka či špalíky. Pak je v míse smíchejte s cibulí a bazalkou a přelijte dresinkem z podmáslí.
1
Nejprve udělejte dresink z podmáslí: všechny potřebné ingredience smíchejte v míse. Dejte stranou. Vinný ocet vlijte do rendlíku, vsypte cukr a míchejte, dokud se cukr nerozpustí. Přidejte kolečka cibule a nechte je 10 minut zkřehnout. Vyjměte a osušte. Okurky omyjte a pokrájejte – některé na tenká kolečka, jiné na půlkolečka či špalíky. Pak je v míse smíchejte s cibulí a bazalkou a přelijte dresinkem z podmáslí.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!